3 camere ideal de inchiriat, potential 2000 euro pe luna

, Cipru – ID 6873
383,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 2 000 m
Condiție În construcție

Investiție de top! Sunteți un investitor în căutarea unui profit solid din închirierile pe termen lung? Esti in locul potrivit, potentialul de inchiriere al acestui apartament din Paphos este de 2000 euro pe luna.

Ideal pentru inchiriere pe termen lung sau inchiriere pe termen scurt pentru turisti. Paphos este centrul turistic al insulei și în prezent un loc foarte potențial pentru investiții. În prezent se construiesc două universități americane în oraș, iar chiriile au crescut. Există mai multe cluburi de golf de renume mondial, iar aeroportul este la doar 30 de minute de proiectele noastre. Avem la fața locului un reprezentant din Republica Cehă.

Acest apartament cu 3 camere într-o clădire modernă nouă este ideal pentru locuit în oraș sau investiție datorită locației sale ideale, potențialul de închiriere este de 2000 euro pe lună.Este situat la etajul 2 al unui bloc nou de apartamente modern, cu un design grozav în interior și afară. Apartamentul dispune de garaj, pivnita si terasa de 8 m2. Oferă tot ce este necesar pentru o viață ușoară, inclusiv un duș modern, bucătărie, dulapuri încorporate și o verandă acoperită.

Marmură în baie, gresie din marmură italiană, bucătărie lucioasă, dulapuri cu design italian

Complexul este situat in centrul financiar si comercial al orasului, unde se afla la o plimbare de 5 minute tribunalul, birourile guvernamentale, cabinetele de avocatura si institutiile financiare. Orașul vechi recent renovat este plin de cafenele locale, baruri, restaurante și buticuri care sunt, de asemenea, la câțiva pași. În plus, există două noi universități americane emergente în imediata apropiere.

Taxe dincolo de TVA, servicii juridice. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați. Cumpărați direct de la dezvoltator.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
83 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00