3 camere de lux, prima linie, la numai 100 de metri de plaja de nisip, vedere panoramică la mare, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 4010
164,900 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 720 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament luxos și spațios cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 90m2 , situat la etajul 2 din 5 etaje, în complexul Tryavna Beach, în Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilier și echipamente complete, de calitate, conform fotografiilor actuale. Acesta este format dintr-un hol, un living mare cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete și o terasă mare cu vedere panoramică uimitoare la mare.

Apartamentul are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și este gata pentru utilizare imediată sau pentru închiriere. Îl recomandăm!

Complexul Tryavna, în care se află apartamentul, este situat în Sveti Vlas, în prima linie de coastă. Distanța de la plajă este de aproximativ 100 de metri.

Facilități în complex:

- Piscină în aer liber pentru adulți și copii

- Restaurant

- Recepție

- Parcare în aer liber

- Loc de joacă pentru copii

- Întreținere pe tot parcursul anului, securitate, supraveghere video.

Taxa de întreținere este de 720 de euro pe an. Se recomandă.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79 m2
Terasă
Da
Magazin
170 m
Medic
2 km
Cafenea
370 m
Restaurant
60 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00