3 camere de lux în complexul adorabil Artur, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 3841
125,701 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament de lux într-un complex rezidențial de elită, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dimensiunea apartamentului este de 3 camere, cu o suprafață de 81,26 m2, apartamentul este situat la parterul a șase etaje, în complexul privat de elită Artur din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete, balcon. În preț este inclusă și o locuință completă

mobilier și echipamente de designer, conform fotografiilor. Proprietate de foarte înaltă calitate într-un complex perfect întreținut

Complexul Artur este unic și impresionează prin eleganță, rafinament și lux discret. Acesta combină armonios un stil arhitectural unic, un design interior impresionant și împrejurimi frumoase. Pe teritoriul complexului există multe sculpturi frumoase, copaci, fântâni și locuri minunate pentru a vă relaxa și a vă plimba. În apropierea complexului există magazine, restaurante și o stație de autobuz. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de numai 200 de metri.

În complex sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților săi:

- recepție, returnabilă.

- gestionarea proprietății

- Hol de intrare cu scară în spirală, decorată cu balustrade din fier forjat, conectată direct la piscina în aer liber;

- 1 piscină în aer liber pentru adulți, 1 piscină pentru copii cu multe atracții;

- Piscină interioară conectată la sala de sport;

- Centru SPA de lux, cu salon de masaj și jacuzzi, băi rusești și turcești;

- Tratamente de înfrumusețare și servicii de coafură în salonul de înfrumusețare;

- Restaurant clasic

- Bar;

- Magazin alimentar;

- Biliard rusesc;

- Centru de fitness;

- paturi italienești și un mic teren de golf, situat pe două niveluri, pe acoperiș, conectat direct la adăposturi;

- șezlonguri și umbrele de soare;

- corturi minunate pentru recreere;

- loc de joacă pentru copii;

- pază 24 de ore pe tot parcursul anului și supraveghere CCTV în complex;

- Parcare subterană - pentru 80 de mașini;

- Locuri de parcare - pentru 44 de mașini

- Transferuri către/de la aeroporturile din Burgas și Varna.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Complexul este în funcțiune pe tot parcursul anului. Proprietatea este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului și pentru închiriere. Proprietate de calitate într-un complex de elită de clasă superioară. Preț de top! Recomandat!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
69.26 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
380 m
Cafenea
410 m
Restaurant
70 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
660 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00