3 camere de lux cu vedere panoramică la mare, terasă mare, Horizon

Obzor , Bulgaria – ID 3985
135,000 €
Arie 135 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/7
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 16 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament de vacanță excelent, de 3 camere în prima linie și cu o vedere magnifică la mare în complexul Yoo Bulgaria, în Obzor, Bulgaria. Apartamentul este situat la etajul 2 din 7, într-o clădire cu lift. Acesta este format dintr-un hol de intrare, un living panoramic cu chicinetă, două dormitoare, dintre care unul are baie proprie (cu cadă), celălalt baie (cadă și duș), o alcov pentru mașina de spălat și boiler și o terasă spațioasă care înconjoară întregul apartament. De la ferestre și de pe terasă se poate admira o priveliște uluitoare la mare. Suprafața utilă a apartamentului este de 112 m2, iar suprafața totală este de 135 m2. Apartamentul are, de asemenea, o pivniță de 4 m2. Suprafața mare a terasei permite realizarea mai multor zone de recreere - de exemplu, o zonă de luat masa în aer liber, o zonă cu șezlonguri pentru a face plajă fără a părăsi apartamentul, un grătar și multe altele. Apartamentul se vinde complet mobilat și echipat pentru un trai confortabil și modern. Complexul este perfect întreținut și este situat la aproximativ 20 de la mare. Complexul oferă o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă și anume:

Grădină cu mobilier de grădină, piscine pentru adulți și copii, inclusiv piscină încălzită și piscină panoramică infinită, Spa & Wellness Centre (băi turcești și de aburi, saună, jacuzzi / jacuzzi, salon de masaj), salon de coafură și de înfrumusețare, centru de fitness, teren de tenis, tenis de masă, magazin alimentar, loc de joacă pentru copii în interior, loc de joacă, restaurant, cafenea, pază și supraveghere video pe tot parcursul anului, parcare, inclusiv subterană, Wi-Fi. O plajă frumoasă și largă se află chiar în fața complexului. Pe plajă, în plus față de toate celelalte, există și un loc de joacă pentru copii.

Taxa de întreținere este de 15,5 €/m2 pe an.

O alegere bună pentru o vacanță de familie și o închiriere confortabilă! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
135 m2
Suprafață utilizabilă
112 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00