3 camere de lux cu vedere la mare în Primorsko în complexul Delux Green Paradise, stare de top

Primorsko, Bulgaria – ID 3682
390,000 €
Arie 145 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament luxos și spațios de 145 m2, situat la etajul cinci și ultimul al complexului de tip boutique Delux Green Paradise, care este proiectat astfel încât toate ferestrele să aibă vedere la mare, la plaja pitorească din sud cu dune de nisip, la "Devil's Bay" și la muntele Strandja. Clădirea este situată pe malul mării, la doar 2 minute de mers pe jos de piața principală, de promenada pietonală și de toate facilitățile. Interiorul modern și șic al apartamentului, cu un stil axat pe bucuria de a trăi. Apartamentul este format dintr-un hol, living spațios cu bucătărie, două dormitoare, baie cu toaletă, toaletă suplimentară și o terasă mare cu vedere frumoasă la mare și la golfuri. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Video poate fi găsit pe site-ul nostru.

Taxa anuală de întreținere - 14 € / m2 include tot ceea ce ține de curățenia și întreținerea zonelor comune ale proprietății (lift, grădină, iluminat, piscină, securitate, camere de supraveghere) și a zonei înconjurătoare.

Complexul include, de asemenea,:

Recepție

Securitate și supraveghere video

Complex complet închis

Piscină cu secțiune pentru copii

Loc de joacă pentru copii

Restaurant

SPA și sală de gimnastică

zonă de relaxare cu bar și jacuzzi pe acoperișul complexului

Parcare subterană

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Despre Primorsko: Cele mai lungi plaje de nisip de pe coasta Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și posibilitatea de a vorbi în limba engleză sunt doar câteva motive pentru care Primorsko atrage mulți turiști în fiecare an. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe Riviera bulgară, renumite pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
145 m2
Suprafață utilizabilă
133.5 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
690 m
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
640 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00