3 camere de lux cu curte privata, la 150m de plaja si in centrul statiunii, Marina Bay, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5732
148,000 €
Arie 135 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 100 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament minunat, nou, cu o suprafață de 3 camere, suprafața totală a apartamentului este de 135 m2, suprafața curții care aparține apartamentului este de 54 m2. Apartamentul este situat la parterul de patru etaje, in complexul privat Marina Bay, in Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilier și echipamente de înaltă calitate, luxoase, conform fotografiilor curente. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și o curte cu o terasă spațioasă. Complexul perfect întreținut, mai mic de tip familial Marina Bay, este situat la 150 de metri de plaja cu nisip, pe a doua linie spre mare, în apropiere de portul de iahturi Marina Dinevi și de frumoasa promenadă de coastă din Svaté Vlas. Toate facilitățile stațiunii sunt la câțiva pași. Complexul oferă o piscină, o zonă de relaxare, o grădină frumoasă și bine întreținută. Apartament potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului și de închiriat. În complex există lift. Taxa de intretinere redusa de doar 100 EUR pe an!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
135 m2
Suprafață utilizabilă
118 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
250 m
Medic
220 m
Cafenea
70 m
Restaurant
70 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
170 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00