3 camere cu vedere panoramica la mare, ultra prima linie, plaja privata, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5650
138,500 €
Arie 104 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament frumos cu 3 camere, 100m2, situat la etajul patru din cinci etaje în complexul privat Alex Beach din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este situat în prima linie ultra și are o vedere panoramică frumoasă la mare. Pretul include mobila si utilajele. Dispunerea este - hol de intrare, living cu chicineta, doua dormitoare, doua bai cu toalete, doua terase. Distanta de la mare este de 20 de metri! Proprietate in stare perfecta! Iti recomandam!

Complexul este situat in prima linie ultra la mare in orasul Sveti Vlas, satul Elenite, unde conditiile climatice sunt optime, combinatia aerului de mare si de munte. Lanțul muntos „Stará planina” începe imediat în spatele complexului. În complex sunt disponibile proprietarilor și oaspeților acestora: o piscină cu secțiune pentru adulți și copii, o zonă de relaxare, un bar la piscină, un restaurant, supraveghere video, pază 24 de ore, o zonă verde, perfect întreținută. zona, o plaja privata.

Taxa de întreținere este de 9,6 EUR/m2 pe an.

Un complex foarte căutat pentru achiziționarea de proprietăți imobiliare și pentru relaxare.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

În jurul complexului:

plajă

SPA (cel mai mare centru SPA din Bulgaria în funcționare pe tot parcursul anului)

Golf

Pescuit

Călărie

Temple și mănăstiri istorice

Cel mai mare avantaj este plaja privată împrejmuită natural, care poate fi accesată doar prin treptele romantice din complex.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Iti poti cumpara apartamentul de vis la mare din confortul casei tale si chiar acum la un pret foarte accesibil.Sveti Vlas este un oras placut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediu. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
104 m2
Suprafață utilizabilă
92 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
620 m
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
400 m
Bar
570 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00