3 camere cu vedere la piscina, la 100 metri de plaja, Aqua Dreams, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 7230
90,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios cu 3 camere de 90,40m2, situat la ultimul etaj al patrulea al complexului privat Aqua Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și două balcoane cu o vedere frumoasă. Apartamentul este in stare perfecta si la un pret foarte avantajos! Iti recomandam!

Complexul Aqua Dreams, in care se afla apartamentul, este situat intre Sunny Beach si Sveti Vlas, la 100 de metri de plaja cu nisip, intr-o zona linistita cu natura conservata si in acelasi timp aproape de toate facilitatile si divertismentul. Stația de autobuz este la 500 de metri, un supermarket mare la 400 de metri.

Echipamentul complexului:

2 piscine pentru adulti si o piscina rotunda separata pentru copii, restaurant, Cafe Bar, Lobby bar, magazine, locuri de parcare, paza 24 de ore, zone verzi. Taxa de întreținere este de 10 EUR/m2 pe an. Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediu. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
300 m
Medic
550 m
Cafenea
250 m
Restaurant
20 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
640 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00