3 camere, cu vedere la mare, complex de prestigiu, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 6237
153,000 €
Arie 91 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție Liber

Oferim un apartament cu 3 dormitoare de 91,17m2, situat pe 2 etaje din 3 etaje, într-un complex privat, în Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea apartamentului este: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete, două balcoane. Din camera de zi, unul dintre dormitoare și unul dintre balcoane există o vedere magnifică la mare. Apartamentul este situat într-un complex de prestigiu din Sveti Vlas, imediat lângă plajă și portul de iahturi. Proprietarii din acest paradis au tot ce aveți nevoie pentru un sejur liniștit și confortabil. Două piscine cu baruri de apă, un restaurant gastronomic, centru de fitness, sală de internet, supermarket și schimb valutar sunt doar câteva dintre facilitățile de care se pot bucura. Iubitorii de muzică liniștită combinată cu o atmosferă plăcută și o băutură de firmă o pot face la Piano Bar și în timpul Tropicana Bar și Hawaii Bar. Dacă doriți să vă relaxați cu un masaj și alte tratamente de înfrumusețare, o puteți face la centrul de înfrumusețare, care are saună, solar și coafor. Plaja se află la 50 de metri, iar toate facilitățile și divertismentul sunt, de asemenea, la distanță de mers pe jos.

Taxa de întreținere este de 600 € pe an.

Proprietate cu vedere frumoasă într-un complex minunat! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
91 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00