3 camere cu semineu, in bloc Prespa, taxa de intretinere mica, Bansko

Bansko , Bulgaria – ID 6611
132,000 €
Arie 115 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Sârtie 150 m
Taxă pentru servicii 5 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 3 camere in blocul Prespa, situat la 150 de metri de statia de plecare a telecabinei la poalele Muntelui Pirin. Suprafata totala este de 115m2, apartamentul este situat la primul etaj de cinci etaje. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și un balcon mare, orientat spre sud, care oferă o vedere panoramică fantastică asupra curții bine întreținute a complexului și a munților. Pretul include mobilierul si echipamentele conform pozelor curente. Incalzirea este asigurata de un semineu cu lemne si electricitate. In complex sunt disponibile: curte intretinuta, sala de sport, parcare. Taxa de întreținere este de 5 EUR/m2 pe an. Proprietate de foarte buna calitate intr-o locatie perfecta. Pârtia de schi este la 150 de metri, toate facilitățile sunt la câțiva pași. Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt la dispoziție pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
101 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
310 m
Medic
520 m
Cafenea
390 m
Restaurant
150 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
490 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00