3 camere, chiar pe plaja, complex Dune Residence, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5664
125,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 30 m
Taxă pentru servicii 720 € per an
Condiție Liber

Apartament de lux cu 3 camere, 120m2, situat la etajul doi din șase etaje, în complexul privat Dune Residence din Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este un living cu o chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete și două balcoane. Din balcon se vede o priveliste frumoasa asupra dunelor, ideala atat pentru inchiriere cat si pentru utilizare pe tot parcursul anului. Toate facilitățile sunt la câțiva pași. Pretul include mobila si echipamentul complet. În complex sunt disponibile proprietarilor: o zonă de relaxare cu foișoare, șezlonguri, un colț pentru copii, pază 24 de ore din 24, taxa de întreținere este de 720 € pe an.

Complexul rezidential Dune Residence, in care se afla apartamentul, este situat in celebra statiune de plaja bulgara - Sunny Coast, la mai putin de 30 de metri de o plaja larga de nisip. Complexul este perfect intretinut si cautat spre inchiriere. În complex există o zonă cu foișoare, șezlonguri, un colț pentru copii chiar pe nisip.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și proximitatea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
105 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
250 m
Medic
260 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00