3 camere, centrul orașului Sunny Beach, 100m până la plajă, parcare privată

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4120
105,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/7
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 700 € per an
Condiție Liber

Oferim în atenția dumneavoastră un apartament frumos în Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este de 3 camere, dimensiunea 100 m2, este situat la etajul cinci din șapte etaje într-o clădire cu lift. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Dispunerea este hol, living cu chicinetă și sufragerie, două dormitoare, două dormitoare, două băi cu două toalete, două terase. Apartamentul dispune și de loc de parcare propriu. Clădirea în care se află apartamentul este situată în centrul Sunny Beach, la 100 de metri de plajă, pe zona comună există o parcare și un restaurant. Taxa de întreținere este de 700 € pe an.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
400 m
Medic
900 m
Cafenea
680 m
Restaurant
170 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
980 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00