3 camere atractive la distanță de mers pe jos de mare, fără taxă de întreținere, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 6424
185,000 €
Arie 162 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Condiție Liber

Vă oferim un maisonette atrăgător cu o suprafață de 3 camere, suprafața apartamentului este de 162 m2 plus o pivniță de 25 m2, este situat la etajele I și II ale unui bloc de apartamente din cărămidă bine întreținut. zonele comune. Este format din:

Primul nivel - hol, pivniță, sufragerie și bucătărie, o cameră care este un living spațios și dormitor într-unul, baie cu toaletă, la doar câteva trepte se află cămara.

Al doilea nivel - scări care duc la al doilea dormitor, care are o baie cu toaletă și, de asemenea, un balcon cu vedere la curte. Imobilul se vinde mobilat si utilat. La câțiva pași de mare și de toate facilitățile. Fără taxă de întreținere!

Ofertă foarte bună, recomandată!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.

Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului ales de tine.

Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre și, cu o suprafață de 253.644 km², este și unul dintre cele mai mari din țară. Conform celui mai recent recensământ al INS din 31 decembrie 2015, are o populație de 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, sate antice și medievale, Marea Neagră și festivaluri anuale atrag mulți turiști. Situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, Burgas și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și cel mai adâncit de pe continentul bulgar al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas - Burgas, Atanasovsk și Mandrensko și la est de Marea Neagră.

Printre primii locuitori ai regiunii se numără tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul Burgasului de astăzi împreună cu orașele din apropiere Apollonia, cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria și Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca subtropicală umedă, cu influență marină și continentală. Temperatura medie a aerului de vară atinge 26,7 °C în iulie, cu temperaturi maxime zilnice de peste 20 °C având loc până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare ajunge la 328,6. Influența continentală este evidentă în timpul iernilor, dar în comparație cu interiorul, iernile rămân mult mai blânde, iar zăpada este relativ rară. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, se discută despre proiectul Super Burgas. Proiectul planificat pentru transportul public cu biciclete, de îndepărtare a traficului greu din zona centrală a orașului, de refacere a insulei Sf. Anastasia și a podului, precum și de reabilitare a centrului istoric, a fost deja implementat. implementate. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unui drum asfaltat de coastă care leagă Burgas de noile districte Kjóšeto și Sarafovo sunt pe cale să fie deschise.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
162 m2
Suprafață utilizabilă
142.56 m2
Balcon
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00