3 camere, Aproape de plajă, în orașul turistic Pefkochori

Pefkochori, Grecia – ID 9570
135,000 €
Arie 48 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Bine situat apartament cu 2 dormitoare la parter de vânzare aproape de toate atracțiile și facilitățile, pe o stradă rezidențială, pe o stradă rezidențială, pe malul mării, chiar lângă malul mării, în populara destinație de vacanță din Halkidiki Pefkochori. Apartamentul a fost complet renovat folosind cele mai bune materiale și se vinde inclusiv mobilierul și instalația electrică. 2 dormitoare, duș/WC și living, aer condiționat și bucătărie utilată (în stare bună, echipată cu aragaz, ventilator și frigider/congelator). Există o terasă mare în aer liber cu uși din lemn și obloane și o zonă de living în aer liber mare cu grătar, care este privată doar pentru proprietarii apartamentului.

Cu o suprafață de 48 de metri pătrați, locația ideală a apartamentului îl face potrivit atât pentru o viață de vară pentru dvs. și familia dvs., cât și pentru un venit de închiriere.

Ne vom ocupa complet de închiriere, management, renovări, modernizări, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul de proprietate.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Pefkochori este un sat cu case albe, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștea apusului de soare de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene atrag turiștii. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
48 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Magazin
30 m
Medic
30 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00