3 camere, Apartament la câțiva pași de centru și plajă, Alicante, Spania

Alicante, Spania – ID 6226
109,000 €
Arie 71 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 2 000 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament renovat în Alicante, într-un cartier excelent cu toate serviciile necesare, transport în comun, supermarketuri. Este o proprietate la parter in suprafata de 71 mp, complet renovata in 2014, cu instalatii electrice si sanitare noi. Are 2 dormitoare duble mari, 1 baie mare cu duș. o bucatarie mare, complet utilata si o terasa mare la care se poate accesa din bucatarie si unul dintre dormitoare. Acest apartament este situat la 2 km de plaja mării și la 10 minute de centrul orașului Alicante. Apartamentul este gata de mutat, iar locația lui îl face o opțiune excelentă de investiție.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Alicante este cel mai mare și mai important oraș de pe Costa Blanca și ceva din capitala sa neoficială. Provincia Alicante are aproximativ 1,8 milioane de locuitori. Pentru vizitatori, Alicante are mai multe obiective interesante și o plajă perfectă a orașului. Pentru a obține o imagine de ansamblu despre Alicante, cel mai bine este să mergeți la muntele mare din centrul orașului, pe care se află Castello de Santa Barbara. Marele Castel, cel mai important monument din Alicante, a fost construit deja de mauri cu mai bine de 1000 de ani în urmă, dar a fost extins mult mai târziu în secolul al VII-lea. Alicante are o plajă minunată în oraș. Lată Playa de Postiguet începe chiar în centru și are o lungime de un kilometru. Vara plaja este destul de aglomerată, mult mai mult decât în noiembrie. În portul mare din Alicante, chiar vizavi de centrul orașului, există iahturi cu o valoare totală de câteva sute de milioane de euro. Pasionaților de iahturi le place să meargă la Alicante pentru a fotografia iahturi, pentru că aici te poți apropia destul de mult de bărcile visurilor tale. În Alicante veți găsi o mulțime de bărci de înaltă clasă. Orașul vechi din Alicante arată încă foarte spaniol, în ciuda mulțimii de turiști. Prețurile în restaurante, baruri tapas și pub-uri sunt încă mici. Bulevardul principal (numit Rambla în Spania) este Explanada de Espana, care merge paralel cu portul Alicante. Chiar în spatele ei, în orașul vechi, se află primăria elegantă și celebra catedrală San Nicolas de Bari. Orice fan al stilului de viață spaniol ar trebui să meargă cu siguranță la marea piață centrală (Mercado) din Alicante. Aici se oferă doar mâncare. Partea de pește subterană și partea de carne de la parter sunt deosebit de populare printre turiști. Selecția de fructe și legume este mare, calitatea este ridicată și prețurile mici. Fiecare va găsi aici o bucată din ceea ce îi place.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
71 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
290 m
Medic
80 m
Cafenea
60 m
Restaurant
60 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00