3 camere, Apartament aproape de centru, cu garaj, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6081
96,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 950 m
Condiție Liber

Va oferim un apartament complet renovat in Benidorm. Are 2 dormitoare, 1 baie, living cu chicineta, piscina si parcare, portar 24 de ore, tot mobilierul inclus, zona cu toate facilitatile, supermarket la cativa pasi, statie de autobuz la strada, baruri, apartament este renovat inclusiv nou. mobila, situata la mica distanta de centrul orasului Benidorm si la mai putin de un kilometru de plajele maritime din Benidorm. În ciuda suprafeței sale totale de 65 m2, apartamentul oferă mult spațiu și oferă o bucată de paradis pentru vacanța dumneavoastră în Spania. Datorită garajului său, asigură confortul parcării. Apartamentul se preteaza si ca investitie excelenta.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
90 m
Medic
210 m
Cafenea
80 m
Restaurant
60 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
250 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00