3+1 după reconstrucție, lângă mare, loc de parcare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6085
192,500 €
Arie 89 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 8/12
Mare 550 m
Condiție Liber

Oferim spre vanzare un apartament 3+1 cu o suprafata totala de 89m2, situat la etajul 8 intr-o urbanizare excelenta din Benidorm cu piscina comuna si loc de parcare. Este compus din 2 camere duble, 2 bai, un living cu acces la o terasa deschisa, o bucatarie separata cu o camera de serviciu.

Această proprietate este situată într-o urbanizare foarte apreciată din Benidorm pentru locația și beneficiile sale.

In jurul acestuia aveti tot felul de servicii precum supermarketuri (Consum, Mas y Mas), statie de autobuz, restaurant (Casa Toni), magazine de tot felul, farmacii si plaja Levante la 5 minute de mers pe jos.

Această locație este foarte aproape de tot felul de servicii și magazine: baruri, restaurante, farmacie și multe altele. De asemenea, lângă Centrul Sportiv L'illa de Benidorm, Palatul Sporturilor (Palau D'esports) și Școala Publică Els Tolls, Școala de educație pentru copii, CEIP Gabriel Miró, Școala de limbi străine, Centrul Cultural Benidorm, Autogara, Avda Marina, Mercadona și multe altele.

Clădire și urbanizare cu piscină exterioară și zone comune excelente, intrare spectaculoasă în clădire și foarte bine construită. O oportunitate de a obține un apartament într-o clădire atât de căutată.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne sunati!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
8
Numărul de etaje
12
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
400 m
Cafenea
110 m
Restaurant
70 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
340 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00