2 camere, vedere frumoasa la mare, complex de top, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5591
170,500 €
Arie 83 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber

Un apartament grozav cu vedere la mare, o proprietate de elită în prima linie în partea centrală a Sunny Coast. Frumoase 2 camere în complexul de lux „Heaven”, aproape de promenada de coastă și de multe locuri de divertisment și magazine. Apartamentul este situat la etajul trei din cinci etaje si la doar 20 de metri de minunata plaja. Ocupă o suprafață totală de 83 m2, dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, toaletă separată și o terasă mare cu vedere la mare. Vă puteți bucura de o băutură răcoritoare sau un cocktail exotic în cafeneaua apart-hotelului. În complex există 2 restaurante. Unul dintre ele oferă o gamă largă de preparate naționale și europene, în timp ce celălalt oferă preparate din bucătăria germană și preparate la grătar. Hotelul are un bar în hol cu o gamă largă de băuturi. Piscina în aer liber este situată pe o plajă de nisip cu vedere la mare și este o alegere ideală pentru a vă bucura de zilele însorite pe timp liber. Piscina are o sectiune separata pentru copii. Alte facilități oferite în complex sunt recepție 24 de ore, room service, curățătorie chimică, internet în hotel, recepție, parcare. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și proximitatea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
83 m2
Suprafață utilizabilă
73.04 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
270 m
Medic
250 m
Cafenea
60 m
Restaurant
60 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00