2 camere spațioase, terasă spațioasă, cafenea

Kavarna, Bulgaria – ID 3986
82,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 600 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament foarte spațios de 2 camere la primul etaj din patru etaje. Apartamentul are o suprafață de 98,59 m2 și este situat la 5 km de orașul Kavarna. Dispunere: living spațios cu chicinetă, dormitor, terasă spațioasă cu vedere la piscină. Apartamentul se vinde complet mobilat. Clădirea se află într-o stare tehnică extrem de bună. Taxa de întreținere este de 920 €/m2 pe an. Ofertă foarte interesantă, apartament potrivit pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului. Proprietatea este situată la 12 minute de mers pe jos ( sau 600m) de plajă. Complexul în care este situat apartamentul se numește Kaliakria Resort și este proiectat în mod luxos de arhitecți spanioli și bulgari, întâmpinându-vă în golful Riviera și oferind o vedere magnifică la mare. Designul complexului Kaliakria Resort combină stilul tipic al coastei mediteraneene cu arhitectura bulgară. Restaurantul Turquiose vă va răsfăța cu preparate proaspete și de sezon. În timpul verii, barul de pe plajă Totally Romantic vă pregătește preparate la grătar. În restaurant, bistro și barul de la piscină este disponibil Wi-Fi gratuit.

Barul de la piscină al Totally Romantic este deschis în timpul zilei până seara devreme și oferă băuturi și cocktailuri. Vă așteaptă un program de seară variat, cu DJ, muzicieni și cântăreți excelenți. Alte opțiuni de divertisment includ un club pentru copii, o școală de navigație, echitație, lecții de tenis și golf, închiriere de biciclete și excursii cu bicicleta. Stațiunea de renume internațional Albena se află la doar 15 minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Varna este la 60 km. Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
86.76 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
5 km
Cafenea
5 km
Restaurant
60 m
Bar
770 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00