2 camere spatioase in faza de constructie grea, Shabla

Shabla, Bulgaria – ID 5769
29,000 €
Arie 757 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Mare 7 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o proprietate, o casă familială pentru reconstrucție completă în satul Shabla. Dispunerea casei este de 2 camere si are 84 m2 - living cu bucatarie, un dormitor, pregatire pentru baie cu toaleta. Grădina are 757 m2. Curentul electric, apa sunt introduse in casa. Casa este situata intr-o zona linistita, aproape la capatul orasului. Distanta de la plaja este de 7 km. Pret foarte interesant! Iti recomandam!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Shabla se află în apropierea orașului Kavarna, la 83 km de Varna și la 24 km de granița bulgaro-română. În Shable locuiesc aproximativ 4.200 de locuitori.

Orașul are toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.

Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip sălbatic care se întind de la Shabla până la granița cu România. Este cunoscut și pentru primul câmp petrolier descoperit în Bulgaria.

Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. Pe el se află și cel mai vechi far din Balcani.

Pentru iubitorii de turism subacvatic, va fi interesant că în marea din jurul Shabla există multe nave navale scufundate, inclusiv submarine din al Doilea Război Mondial.

Există, de asemenea, două arii protejate în regiunea Shabla:

Situat chiar pe mal, Lacul Shabla este un loc uimitor pentru drumeții și pasionații de pescuit.

Šablenska tuzla este situată nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol cu hidrogen sulfurat folosit pentru terapia cu nămol.

Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Shable și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
757 m2
Teren
757 m2
Suprafață utilizabilă
84 m2
Suprafață construită
84 m2
Parcare
Da
Magazin
350 m
Medic
1 km
Cafenea
570 m
Restaurant
320 m
Bar
630 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00