2 camere noi la un pret incredibil de bun, fara taxa de intretinere, la 300m de plaja, Cafenea

Kavarna, Bulgaria – ID 6750
44,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Atenție la agenții imobiliari care, din cauza situației de pe piața imobiliară cehă, au început să ofere proprietăți în străinătate de la o zi la alta! Fără să știm suficient despre piața externă, care este diferită de cea cehă! Bazați-vă pe specialiști și nu vă asumați riscuri inutile! Va punem la dispozitie un apartament spatios, nou, in suprafata de 2 camere, in suprafata totala de 61,85 m2, care se afla la etajul doi cu patru etaje, intr-un bloc nou si la doar 300 de metri de plaja. . Suprafața construită a apartamentului este de 46,55 m2, apartamentul include o pivniță la subsolul imobilului cu o suprafață de 2,5 m2. Toate facilitățile și divertismentul sunt la câțiva pași. Amenajare: hol, living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta, pivnita si terasa cu vedere la verdeata. Prețul este pentru finalizarea până la etapa „Na tapa”. Izolatii exterioare, usi interioare si de intrare, electrice si sanitare, pereti pregatiti pentru tencuiala, bai pregatite pentru igienizare, pardoseli pregatite pentru acoperire. Vom fi bucuroși să vă ajutăm la finalizare în condiții favorabile. Pretul completarii complete fara mobilier si utilaje de la 5.000€ in functie de materialele selectate de noul proprietar. Fotografiile de interior sunt dintr-un apartament mobilat din aceeași clădire. Desigur, viitorul proprietar va alege totul - podele, baie, mobilier. De asemenea, suntem bucuroși să ajutăm cu mobilierul și echipamentele! Prețurile materialelor și lucrărilor pe șantier sunt semnificativ mai mici decât în Cehia. Clădirea de apartamente de elită are o locație strategică și oferă o vedere incredibilă asupra mării și munților. Împreună, spațiile sunt curate și perfect întreținute. Nu există taxă de întreținere. Investitorul are grijă de tot. În clădire, oferim mai multe apartamente de diferite dimensiuni și amenajări. Dacă sunteți interesat, nu ezitați să ne contactați.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există și stânci în apropierea orașului Kavarna, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
46.55 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
70 m
Bar
390 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00