2 camere moderne în clădire nouă, la 100m de mare, Durres, Albania

Durres, Albania – ID 9268
97,500 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 100 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament nou și modern cu 2 dormitoare în zona Durres, Albania. Cu o suprafață totală de 65 m2, situat la etajul 3, într-o clădire cu lift. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon. Clădirea în care este situat apartamentul se află la aproximativ 100m de mare. Locație excelentă, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele. Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Prețul anunțat acoperă costul de organizare a serviciului juridic.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare, cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Vreți să vă protejați finanțele de inflație? Vrei să te distrezi și să faci bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...).

Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciile post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie.

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. Durrës este, de asemenea, ideal pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale cu nisip fin și numeroasele restaurante cu priveliști uimitoare la Marea Adriatică reprezintă o vacanță perfectă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează.

Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis! Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Balcon
Da
Magazin
230 m
Medic
7 km
Cafenea
170 m
Restaurant
40 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00