2 camere langa plaja, pret top, fara taxa de intretinere, Carevo

Carevo, Bulgaria – ID 6907
79,500 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios cu 2 camere, cu o suprafata de 62,62 m2, situat la ultimul etaj al patrulea in Tsarevo, Bulgaria. Amenajare: hol, living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta si doua terase. Expunerea este nord-est. Apartamentul include si un depozit cu o suprafata de 1,41 m2. Se vinde complet mobilat conform pozelor curente. Zonele comune ale cladirii sunt foarte bine intretinute. Apartamentul este situat într-o locație minunată lângă plaja Nestinarka din orașul Carevo. Apartament fara taxa de intretinere! Ofertă foarte bună, recomandată!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Tsarevo este un oraș din sud-estul Bulgariei. Este situat în regiunea Burgas, în municipiul Carevo, al cărui sediu este. Este o stațiune binecunoscută de pe coasta de sud a Bulgariei a Mării Negre. Peste 6.000 de locuitori locuiesc aici. În trecut, este cunoscut sub numele de Mičurin. Orașul este situat pe coasta Mării Negre, la 70 km sud-est de orașul Burgas. Se întinde pe două peninsule, în timp ce partea mai veche - districtul Vasiliko din sud, se află pe peninsula cu același nume, la capătul căreia iese Capul Kastro. La sud de oraș, muntele Papija (502 m deasupra nivelului mării) se ridică din lanțul muntos Strandža.

Clima din oraș este blândă, de tip tranzițional, influențată de mare. Temperatura medie anuală este de 13,1 °C, precipitațiile totale anuale sunt de 655 mm.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
570 m
Medic
1 km
Cafenea
290 m
Restaurant
100 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00