2 camere în complex frumos cu piscină, preț de top, zona Durres, Albania

Durres, Albania – ID 8100
114,500 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 70 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament într-un complex frumos cu piscină, de 2 camere, în zona Durres, Albania. Cu o suprafață totală de 63 m2, situat la etajul 6, într-o clădire cu lift. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living, dormitor, baie cu WC și balcon cu vedere spre complexul frumos. Clădirea în care se află apartamentul este situată la aproximativ 70m de mare. Există o piscină. Locație excelentă, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele. Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...).

Prețul anunțat acoperă costurile asociate cu serviciul juridic.

Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie.

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. Durrës este, de asemenea, ideal pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale cu nisip fin și numeroasele restaurante cu priveliști uimitoare la Marea Adriatică reprezintă o vacanță perfectă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează.

Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis! Puteți găsi mai multe oferte de proprietăți similare pe site-ul nostru Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Balcon
Da
Magazin
280 m
Medic
330 m
Cafenea
200 m
Restaurant
250 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
380 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00