2 camere în clădire nouă, 50m de la mare, Durres, Albania

Durres, Albania – ID 7834
95,500 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă oferim un apartament într-o clădire nouă, de 2 camere, în zona Durres, Albania. Cu o suprafață totală de 62 m2. Situat la etajul 5, într-o clădire cu lift. Dispunerea este hol, living, dormitor, baie și balcon. Clădirea nouă în care este situat apartamentul este și se află la aproximativ 50m de mare. Locație excelentă, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele. Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Prețul anunțat acoperă costul de organizare a serviciului juridic.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare, cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Vreți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare și multe altele...).

Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciile post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. "Orașul etern" de la Marea Adriatică are o istorie de 3.000 de ani. Datorită istoriei sale îndelungate, orașul este, în mod natural, plin de situri și descoperiri arheologice antice, inclusiv faimosul amfiteatru al împăratului roman Hadrian, a cărui capacitate de 15.000 de locuri îl face al doilea cel mai mare amfiteatru din Balcani. Orașul vechi era înconjurat de un zid, din care o treime este încă în picioare. Cezar însuși a parcurs cândva căile antice care au supraviețuit istoriei. Durrës este o destinație fantastică pentru iubitorii de istorie și artă: în spatele Muzeului Arheologic, vizitatorii pot explora Muzeul Etnografic, care a fost casa celebrului actor Alexander Moissi, și galeria de artă situată în centru. Durrës este, de asemenea, ideală pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale de nisip și numeroasele restaurante cu vedere uimitoare la Marea Adriatică reprezintă o vacanță perfectă.

Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
62 m2
Balcon
Da
Magazin
110 m
Medic
340 m
Cafenea
90 m
Restaurant
20 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00