2 camere cu vedere la piscina in Complexul Magic Dreams, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 6916
79,500 €
Arie 74 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios cu 2 camere, 74m2, situat la etajul doi din sase etaje in complexul Magic Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este compus dintr-un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere la piscină. Orientarea este vestica. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Apartamentul este pretabil pentru investitie si pentru utilizare pe tot parcursul anului, zona si complex frumos, exista un supermarket si o statie de autobuz in apropiere. Complexul in care se afla apartamentul este situat intr-o zona linistita intre statiunea Sunny Beach si Sveti Vlas, la 300 de metri de plaja. Complexul este format din trei clădiri separate, cu o arhitectură frumoasă. Înconjurat de verdeață bogată, există două piscine mari cu secțiuni pentru copii, are o locație specifică și oferă o vedere unică asupra mării. Disponibil pentru proprietari și oaspeții acestora:

Centru SPA, lobby bar, bar la piscina, restaurant, colt copii, camera de internet, magazine, spalatorie, paza si intretinere 24 de ore, zone verzi spatioase, parcare.

Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.

Foarte interesanta oferta, o recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este situat în cel mai bun loc de pe coasta bulgară a Mării Negre - la poalele versanților balcanici, care coboară treptat în apa cristalină a vastei Mării Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor căilor respiratorii superioare.

Pe lângă clima ideală, care este aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. Cu aproximativ 1.800 de ani în urmă, în loc de porturi luxoase și complexe de agrement, sanctuarul trac a fost. La acea vreme, orașul a fost numit Larissa și abia în secolul al XIV-lea a primit numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin auriu, care, conform Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiectivele turistice, orașul unic Nessebar și moștenirea sa istorică și culturală se află la 10 km. În 2007, în orașul Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi cu o capacitate de 300 de iahturi.

Există, de asemenea, evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, regata de vele „Sf. Vlas” și în august un miting de supersalt sub același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte moale și caldă, primăvara inspiră cu frumusețea vegetației înflorite, iar iarna versanții înzăpeziți din Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
820 m
Cafenea
480 m
Restaurant
100 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
860 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00