2 camere cu vedere la mare, la 150 m de plajă, Royal Palm în Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 4322
66,500 €
Arie 74 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament cu 2 dormitoare complet mobilat, cu o suprafață totală de 74,35 m2, situat la etajul 3 din 6 etaje în complexul privat Royal Palm, cu lift, în Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Balconul oferă o vedere frumoasă la mare. În cazul încheierii unui contract de gestionare a închirierii cu societatea de administrare a complexului, nu se plătește nicio taxă de întreținere! Complexul rezidențial Royal Palm, în care este situat apartamentul, se află la doar 150 de metri de plaja din Sveti Vlas, are terenuri spațioase, întreținute minuțios și este ideal pentru închiriere sau pentru utilizare pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții săi sunt la dispoziția complexului:

Două piscine, zone de relaxare, loc de joacă pentru copii, recepție, pază 24 de ore, administrare a proprietății. La distanță de mers pe jos se află toate facilitățile, inclusiv restaurante, baruri și magazine, centre de fitness, terenuri de tenis, centre de masaj și de înfrumusețare, centru pentru copii, închirieri auto etc.

Taxa de întreținere 9€/m2 pe an. Preț foarte bun! Recomandat!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
490 m
Cafenea
350 m
Restaurant
120 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00