2 camere cu vedere la mare în Shateau Nesebar, locație de top, renovat, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 3655
72,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 441 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament de 2 camere și cu o suprafață de 65m2. Apartamentul este situat la etajul patru din șase etaje în complexul Shateau Nesebar la 100 de metri de portul de agrement Marina Dinevi. Se compune din living, dormitor, hol, balcon și baie cu WC. Balconul oferă o vedere frumoasă la mare. Apartamentul este bine renovat, bucătăria este situată într-o alcov separată și conține toate aparatele necesare pentru un sejur confortabil.

În camera de zi există aer condiționat - toate în stare bună. Baia are obiecte sanitare de calitate, duș. Din camera de zi există acces la terasa vitrată, echipată pentru bucătărie de vară. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Apartamentul este conceput nu numai pentru vară, ci și pentru locuit permanent. Proprietate de calitate în stare perfectă! Vă recomandăm!

Complexul Chateau Nesebar este situat strategic, aproape de plajă, portul de agrement și infrastructura stațiunii. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Complexul are o piscină, zonă de relaxare, supermarket, pază 24 de ore. Distanța până la plajă este de numai 100 de metri. Taxa de întreținere este de 441€. Taxa include consumul de apă al tuturor proprietarilor.

Locație: Localizare: În apropiere de centrul orașului:

Stațiunea Saint Vlas (Saint Vlas) Bulgaria este un orășel cochet de pe coasta sudică a Bulgariei.

Saint Vlas aparține regiunii Burgas și face parte din municipalitatea Nessebar. Statutul de oraș, stațiunea a primit în 2006. Dar apariția stațiunii de aici a început după deschiderea unui sanatoriu pentru tratarea bolilor pulmonare. În 1963, Saint Vlas a fost recunoscută ca o stațiune balneară climatică.

Saint Vlas se află la răscrucea dintre munte și mare, în partea de nord a golfului, chiar vizavi de orașul antic Nessebar, inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

În partea centrală a golfului se află faimoasa stațiune bulgară Sunny Beach, al cărei capăt nordic se varsă lin în primele clădiri din Sveti Vlas.

De la piața centrală din Saint Vlas până la centrul Sunny Beach - 5 km și până la Nessebar - 10 km.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Balcon
Da
Magazin
20 m
Medic
920 m
Cafenea
40 m
Restaurant
60 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
740 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00