2 camere cu mobilier nou, Casa del Sol, preț de top, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4795
57,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Vă prezentăm un apartament spațios și complet mobilat cu două dormitoare în complexul de apartamente "Casa Del Sol" de pe Sunny Beach. Apartamentul este format dintr-un living frumos cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la piscină. Suprafața totală a apartamentului este de 61 m2 și este situat la etajul al treilea din șase etaje. Prețul include mobilier și echipamente noi, conform fotografiilor actuale.

Complexul de apartamente "Casa Del Sol" a fost construit în 2016 și este situat la doar 500 de metri de frumoasa plajă "Cacao Beach". Distanța până la centrele din Sunny Beach și Nessebar este, de asemenea, de 500 de metri. Complexul dispune de o piscină, zonă de relaxare, loc de joacă, restaurant, fitness, magazin, pază și întreținere pe tot parcursul anului. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an. În cazul plății cu doi ani în avans, taxa de întreținere este de 9€/m2 pe an. Preț foarte bun și proprietate de calitate. Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
53 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
790 m
Cafenea
320 m
Restaurant
220 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00