2 camere, balcon, potrivit pentru închiriere, în cartierul Malinin Dolina, Sofia

Sofie, Bulgaria – ID 4528
108,300 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Condiție În construcție

Ocazie unică de a cumpăra un apartament de investiții în capitala Sofia la prețuri și condiții ca acum 10 ani în Praga! Oferim 2 camere cu o suprafață totală de 70,21m2, suprafața construită este de 60,75 m2, situate la etajul 2 din 5 etaje. Dispunere: living cu chicinetă și sufragerie, dormitor, baie cu WC, balcon. Expunere a apartamentului nord-est-sud-est. Vom fi bucuroși să vă ajutăm la finisarea și mobilarea apartamentului! Fotografiile din interior sunt ilustrative. Profitul mediu din închirierea proprietății este de 12 000 CZK, prețul de achiziție al proprietății este semnificativ mai mic decât în Praga! Posibilitatea de a cumpăra locuri de parcare:

parcare închisă 18 000 eur

locuri de parcare duble în interior 28 000 euro

garaj cu loc de parcare 30 000 euro

Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos - supermarketurile Kaufland și Fantastico, cafenele, restaurante, magazine, precum și bulevardul principal Simeonovsko Shosse și șoseaua de centură.

SOFIE:

Sofia este cel mai mare oraș din țară. În fiecare an, un număr mare de turiști vizitează atracțiile turistice locale și sunt atrași de arhitectura frumoasă a acestui oraș, cu clădiri istorice, combinate armonios cu infrastructura modernă. Populația de aici este de peste un milion și jumătate de locuitori. În același timp, în oraș există aproximativ 20 de instituții de învățământ care oferă educație superioară. Cei care sunt interesați de Sofia se pot familiariza cu cultura și tradițiile populației locale. În capitală, vizitatorii pot vizita Sala Filarmonicii, se pot bucura de sunetele muzicii clasice în Grădina de Iarnă. În plus, turiștilor li se recomandă să viziteze muzeele locale. Unul dintre cele mai mari este cel istoric. Interesante sunt și exponatele din muzeele etnografice, arheologice și zoologice. Locația orașului Sofia este uimitoare. Veți găsi nu numai frumusețea arhitecturii locale, ci și natura care se întinde în jur. Megapolisul este situat la poalele muntelui Vitosha, ale cărui versanți au fost transformați într-un parc național în secolul al XX-lea. Există, de asemenea, o mulțime de parcuri și piețe în orașul însuși. Iubitorii de verdeață vor fi încântați de vegetația locală. Una dintre cele mai vechi clădiri din capitală este Biserica Sfânta Sofia. Aceasta datează din secolele al V-lea și al VI-lea și este considerată cartea de vizită a orașului modern. Acest loc este recomandat pentru toți vizitatorii. Următoarea este Biserica Sfântul Gheorghe. Atmosfera unică și picturile murale frumoase îi vor încânta pe aproape toți cei care sunt interesați de istoria Bulgariei. În oraș există și moschei turcești, ale căror ziduri sunt vechi de câteva secole. Cel mai frumos bulevard este considerat a fi Bulevardul Vitosha, care începe de la catedrală. Orașul Sofia este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe europene. Vă recomandăm o vizită în cartierul de la marginea de sud-vest a orașului, numit Boyana. Acesta se află chiar la poalele Vitosha și aici există o mică biserică pe care UNESCO a adăugat-o pe lista Patrimoniului Mondial. Picturile murale de aici datează din secolul al XIII-lea. Turiștii vin la Vitosha din întreaga lume. Sofia atrage un număr mare de turiști, deoarece există condiții pentru recreere culturală, plimbare în cele mai frumoase locuri și învățare despre istoria țării. În oraș puteți găsi un număr imens de monumente, biserici și arhitectură istorică.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
60.75 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
100 m
Cafenea
290 m
Restaurant
140 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00