2+1, cu vedere la mare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6167
92,000 €
Arie 51 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 16/22
Mare 1 500 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim spre vanzare acest apartament 2+1 cu o suprafata totala de 51.18m2 cu o vedere incredibila la mare. Apartamentul este compus din 1 dormitor (cu posibilitatea de a face altul), bucatarie separata, baie cu toaleta, living spatios si o terasa mare cu vedere la mare si insula Benidorm si orasul Sky Line. Datorită locației sale la etajul 16, apartamentul oferă o priveliște cu adevărat minunată. Apartamentul este potrivit pentru reconstrucție și asta îl face o proprietate atractivă pe care o poți finaliza după dorințele tale!

Casa dispune si de o piscina inconjurata de gradini destinate exclusiv locuitorilor din urbanizare.

Situat in zona Tribunalelor Benidorm, una dintre zonele cu cea mai rapida crestere ale orasului, are tot felul de servicii, magazine, supermarketuri, scoli, locuri de joaca si aproape de centre de sanatate si farmacii.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
16
Numărul de etaje
22
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
49 m2
Terasă
Da
Magazin
50 m
Medic
130 m
Cafenea
90 m
Restaurant
70 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00