2+1, Apartament cu vedere la piscina cu terasa, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6084
161,900 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 + 1 camere
Etaj 1/11
Mare 650 m
Condiție Liber

Vă oferim o mare oportunitate sub forma unui apartament în minunata urbanizare Levante, din Benidorm, lângă Avda. de Europa din Benidorm. Cu vedere la piscina comună și situat la doar 650 m de plaja mării. Apartamentul este gata de mutat iar avantajele sale sunt 60m2, care constau din 1 dormitor dublu, 1 baie complet, bucatarie separata, un living foarte insorit si o terasa vitrata de 8m2. Dispune de parcare comuna, piscina si portar.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Acest apartament este situat intr-o urbanizare foarte linistita, la 5 minute de mers pe jos de Plaja Levante, Hotel Marina, supermarketuri (Consum, Mercadona), Fabrica de Ciocolata Valor, Plaza Triunghiulara si la 5 minute de centrul orasului.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
11
Dispoziție
2 + 1 camere
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
400 m
Cafenea
110 m
Restaurant
70 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
340 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00