1 cameră, vedere la mare, cost redus de întreținere, Bialata Laguna, între Balchik și Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 5002
40,500 €
Arie 40 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 300 m
Condiție Liber

Oferim un nou 1 cameră în orașul "Bílá Laguna", între Balčik și Kavarna. Apartamentul are 40 m2, situat la etajul patru din cinci etaje. Amenajare: spațiu pentru living cu spațiu pentru chicinetă, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul este luminat de ferestre franceze mari. Atât de la ferestre, cât și de pe balcon există o vedere frumoasă la mare, munți și verdeață bogată. Apartamentul este situat la câțiva pași de plajă - doar 300 de metri. Prețul este fără mobilier și echipament, cu care suntem bucuroși să vă ajutăm. O alegere bună pentru o vacanță liniștită la mare! Taxa de întreținere este de 100 € pe an.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută ca "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
35.2 m2
Balcon
Da
Magazin
60 m
Medic
7 km
Cafenea
4 km
Restaurant
20 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00