1 camera, la 50m de teleschi, Apart Hotel Comfort, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6157
39,500 €
Arie 32 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/5
Sârtie 50 m
Condiție Liber

Va oferim un apartament frumos de 1 camera cu o suprafata totala de 32m2, situat la parterul de cinci etaje in complexul Apart Hotel Comfort din Bansk, Bulgaria, vizavi de Hotelul Kempinski si de partiile de schi. Dispunerea apartamentului: living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon. Complexul va pune la dispozitie dumneavoastra si oaspetilor dumneavoastra: receptie, sauna, fitness, parcare, paza 24 de ore. Complexul include o tavernă unde vă puteți bucura de bucătăria tradițională bulgară. Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an. Proprietate de foarte buna calitate intr-o locatie perfecta. Pârtia de schi este la 50 de metri, o recomandăm!

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt disponibile pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
32 m2
Suprafață utilizabilă
28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
20 m
Medic
660 m
Cafenea
60 m
Restaurant
20 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00