1 camera intr-un complex de lux de clasa superioara, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6117
51,800 €
Arie 33 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament confortabil cu 1 camera, 33m2, situat la etajul doi din șase etaje în luxosul complex tip boutique Mesembria Resort de pe Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobilierul si echipamentele conform pozelor curente. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon. Apartamentul se vinde mobilat si utilat si este complet gata de uz propriu sau de inchiriere. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Complexul Mesembria Resort, in care se afla apartamentul, este un complex inchis de lux de clasa superioara si ofera toate facilitatile, divertisment si un standard inalt de servicii. Este situat în partea de sud a stațiunii Sunny Coast, într-o zonă liniștită și la câțiva pași de Nesebăr. Distanta de la plaja este de 500 de metri.

Clădirea complexului este dezvoltată la o înălțime de șase etaje, cu două clădiri, fiecare cu spații comune finisate de lux și un lift hidraulic silentios. Arhitectura este frumoasă, cu elemente distincte din Riviera Franceză, în armonie confortabilă cu vegetația mediteraneană și peisajul local. Complexul oferă o atmosferă plăcută și este deschis pe tot parcursul anului, potrivit atât pentru locuirea permanentă, cât și pentru relaxarea perfectă de vară.

Infrastructură și facilități civice din zonă:

recepţie

piscina olimpica exterioara;

piscina exterioara pentru copii;

restaurant cu terasa;

fitness în aer liber;

un parc cu peste 35 de tipuri diferite de copaci;

bar în aer liber;

loc de joaca pentru copii si loc de joaca cu animatori;

spălătorie;

internet gratuit (în hol și la recepție);

securitate pe tot parcursul anului;

darts și tenis de masă;

închirieri auto;

servicii turistice;

parcare;

Taxa de întreținere este de 14 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
33 m2
Suprafață utilizabilă
29 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
230 m
Cafenea
270 m
Restaurant
170 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00