1 camera in minunatul complex Afrodita Palace, vedere la piscina, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6616
53,500 €
Arie 42 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim o cameră confortabilă cu 1 cameră în complexul de elită Afrodita Palace. Apartamentul are 42 m2 si este situat la etajul doi din sase etaje. Amenajare: hol de intrare, living cu chicineta, baie cu toaleta si terasa cu vedere la piscina. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor curente.

Aphrodite Palace este un frumos complex de lux situat într-o locație liniștită și liniștită în partea centrală a Sunny Beach. Complexul este situat intr-o zona ecologic curata, langa parc, ferit de zgomotul si agitatia statiunii si in acelasi timp la doar 450 de metri de mare. Infrastructură bine dezvoltată - aproape de centre comerciale și stații de transport public. Servicii si dotari ale complexului: parc, zona amenajata si multa verdeata, piscina pentru adulti si copii, zona de relaxare, jacuzzi, restaurant, sala de sport, lobby bar, parcare, receptie, paza 24 de ore, serviciu pe tot parcursul anului. Taxa de întreținere este de doar 7 EUR/m2. Oferta potrivita pentru rezidenta permanenta sau inchiriere.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
36 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
1 km
Cafenea
260 m
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00