1 camera in complexul Royal Palm, stare perfecta, la 150m de plaja, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 6395
46,000 €
Arie 33 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber

Va punem la dispozitie un apartament de 1 camera complet utilat in suprafata totala de 33 m2, situat la etajul doi din sase etaje in complexul privat Royal Palm din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este compus dintr-un hol de intrare, un living cu o chicineta, o baie cu toaleta si un balcon. Balconul oferă o vedere frumoasă la verdeață. Apartamentul este in stare perfecta iar pretul include mobilier si utilaje conform pozelor curente. Ansamblul rezidential Royal Palm, in care se afla apartamentul, este situat la doar 150 de metri de plaja in statiunea Sveti Vlas, are o zona spatioasa, atent intretinuta si este ideal pentru inchiriere sau folosinta pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

Două piscine, zone de relaxare, loc de joacă pentru copii, recepție, pază 24 de ore, administrare proprietăți. Toate facilitățile civice sunt la câțiva pași, inclusiv restaurante, baruri și magazine, centre de fitness, terenuri de tenis, centre de masaj și înfrumusețare, centru pentru copii, închirieri auto etc.

Taxa de intretinere 9 EUR/m2 pe an. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
33 m2
Suprafață utilizabilă
29 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
500 m
Cafenea
350 m
Restaurant
120 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00