1 camera in complexul Mountain Residence Infinity si SPA, vedere la munte, pret top, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6584
48,000 €
Arie 34 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/4
Sârtie 150 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 1 camera in complexul de 3* bogat echipat Mountain Residence 7 Infinity and SPA (Infinity Spa / MR7), care se afla la doar 150 de metri de telecabina. Suprafata totala este de 34,30 mp, apartamentul este situat la etajul patru din patru etaje. Dispozitia apartamentului: chicineta cu zona de relaxare, baie cu toaleta si terasa spatioasa. Apartamentul este dotat confortabil cu un pat dublu, un televizor, o comoda, o masuta de cafea si un dulap mare. Chicineta este complet utilată cu frigider, aragaz, hotă și cuptor cu microunde. Baia este frumos finisata si bine utilata - chiuveta, toaleta, cada, masina de spalat rufe si boiler. Terasa mare este orientata spre sud-vest si ofera o vedere panoramica asupra curtii bine intretinute a complexului si a muntilor. Pardoseala este laminata si teracota, incalzire prin calorifere electrice montate pe perete. Prețul de achiziție include și propriul depozit pentru echipament de schi. Infinity Spa / MR7 este un complex foarte bine întreținut și oferă o gamă largă de facilități printre care: recepție deschisă 24 de ore, grădini și curți amenajate, parcare, piscină mare, SPA - saună, aburi și jacuzzi, masaje, centru de fitness, lobby bar , loc de joaca pentru copii, lift. Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an. Utilizarea piscinei este la un cost suplimentar. Complexul funcționează pe tot parcursul anului. Proprietate de foarte bună calitate și locație perfectă. Telecabina este la 150 de metri, toate facilitățile sunt la câțiva pași. Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turism de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt la dispoziție pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
34 m2
Suprafață utilizabilă
30 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
300 m
Medic
290 m
Cafenea
210 m
Restaurant
120 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
530 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00