1 camera, in centrul orasului, oferta de top, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6517
44,000 €
Arie 40 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/5
Sârtie 1 000 m
Taxă pentru servicii 140 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament grozav de 1 camera cu o suprafata totala de 40m2 + 2m2 depozitare, situat la etajul trei de cinci etaje in centrul Banska, Bulgaria. Aspectul apartamentului: chicinetă cu living și dormitor, baie cu toaletă, balcon cu orientare spre est. Distanța de la pârtie este de 1 km, toate facilitățile și divertismentul sunt la câțiva pași. Apartamentul este situat într-un bloc de apartamente cu o taxă de întreținere redusă - doar 140 € pe an. Ofertă bună la un preț bun!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt disponibile pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri pentru a se așeza, inclusiv două noi, 6 lifturi și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
35 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00