Casă frumoasă cu vedere la mare și la numai 100 m de plajă, terasă pe acoperiș, Byala

Byala, Bulgaria – ID 13478
226,000 €
Arie 222 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 250 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă cu vedere la mare, situată într-un mic complex la 100 de metri de plajă și de portul Byala.

Casa este cu două etaje și are următoarea dispunere:

Primul etaj: hol de intrare, living cu bucătărie, toaletă, verandă cu ieșire din living.

Etajul al doilea: două dormitoare, baie cu toaletă, spălătorie și terasă acoperită.

De la etajul al doilea există acces la terasa de pe acoperiș de unde există o vedere incredibilă la mare și la port.

Casa este complet mobilată și dotată cu mobilier și electrocasnice de calitate superioară. Casa are o suprafață de 177 m2.

Pe teritoriul complexului există o piscină, zonă de relaxare și parcare.

Zonă de grătar lângă piscină.

Zona este liniștită și potrivită pentru recreere, utilizare pe tot parcursul anului sau închiriere.

Taxa pentru piscină este de 200€ pe an. Pentru apa comună pentru piscină și grădină un supliment de 50€ pe an.

Ofertă unică, foarte recomandată!

Noi, cei de la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, când multe lucruri au ieșit din normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ce este rău există și ceva bun. Am început să folosim tehnologia mult mai mult și am învățat cum să economisim timpul și resursele clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizionarea online, ajută la examinarea în detaliu a unei anumite proprietăți în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai bine avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să luăm notițe cu privire la fiecare proprietate vizitată. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Puteți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Organizăm închirierea și gestionarea proprietăților pentru clienții noștri de-a lungul coastei bulgare.

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - 50 km. sud de Varna și 60 km. nord de Burgas. Linia de coastă se caracterizează printr-o combinație de golfuri marine, plaje largi de peste 6 km lungime, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este o regiune ecologic curată și un centru de vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul antic. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie confortabilă și o viață pe tot parcursul anului.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
222 m2
Teren
222 m2
Suprafață utilizabilă
177 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
177 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00