Apartament nou 4 camere cu terasă mare în complex modern

Villamartin, Spania – ID 13550
260,000 €
Arie 79 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Condiție Liber

Vă prezentăm o oportunitate excelentă pentru investiții sau o casă frumoasă în Spania însorită, în special în orașul Villamartin din regiunea Valencia. Oferim un apartament spațios nou construit, cu o amenajare de 4 camere și o suprafață utilă de 67,33 m². Apartamentul este situat la parterul unei clădiri de cărămidă cu două etaje. De asemenea, aveți la dispoziție o terasă generoasă de 97,85 m² unde vă puteți bucura de soarele spaniol și de serile plăcute cu prietenii și familia.

Noua clădire modernă oferă toate avantajele unei vieți contemporane. Apartamentul este echipat cu materiale de calitate și soluții tehnice. Veți găsi o bucătărie complet echipată, un living luminos, trei dormitoare și două băi. Datorită locului de parcare nu veți avea probleme în parcarea mașinii.

Locația Villamartin este foarte atractivă datorită proximității sale față de toate serviciile necesare și accesibilitatea transportului. La mică distanță de mers pe jos există supermarketuri, școli, grădinițe, facilități medicale și un oficiu poștal. Există, de asemenea, transport public excelent, autobuze și conexiuni bune la rețeaua de autostrăzi și drumuri. Dacă planificați excursii în zona înconjurătoare, veți aprecia, de asemenea, apropierea de plajă, care se află la doar câteva minute distanță.

Villamartin este renumit pentru terenurile sale de golf și pentru priveliștile frumoase ale Mării Mediterane. Este locul ideal pentru iubitorii de golf și de natură. Fie că sunteți în căutarea unui loc permanent pentru a trăi sau doar un apartament de vară, acest apartament oferă o calitate excelentă la un preț rezonabil.

Iar specialitatea acestei oferte este că, în calitate de cumpărător, nu plătiți niciun comision! Acest lucru înseamnă că toate costurile asociate cu tranzacția sunt plătite de partea care vinde. Nu ratați șansa de a achiziționa acest apartament minunat fără costuri suplimentare.

Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a aranja o vizionare. Trecutul și experiența noastră vă vor asigura o achiziție fără probleme a proprietății dvs. în Spania.

Profitați de această oportunitate unică de a începe o nouă viață în frumosul oraș de pe litoral Villamartin!

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
79 m2
Suprafață utilizabilă
67.33 m2
Terasă
97.85 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00