Vilă de lux cu vedere la mare de vânzare în Jamaran Sahl Hasheesh

Hurgada, Egipt – ID 13212
1,250,000 €
Arie 600 m2
Dispoziție atipic
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această vilă super luxoasă cu trei etaje este situată în Jamaran Villas Sahl Hasheesh, suprafața terenului vilei este de 1100 m2, iar suprafața construită este de 600 m2.

Vila este situată în al 2-lea rând de la plajă și are o vedere fascinantă la mare înălțată. Situat pe colțul aleii și oferă vedere la mare ridicată de oriunde în vilă. Distanța de la plajă este mai mică de 100 de metri.

Răspândită pe trei niveluri plus acoperiș; are o grădină privată, parcare privată, terasă spațioasă, garaj privat și piscină privată cu terasă spațioasă și bar la piscină.

Vila se mândrește cu o intrare grandioasă cu podele de marmură opulente. În dreapta ușii de intrare se află garajul privat al vilei, prevăzut cu o pergolă pentru a proteja vehiculele de soare. În stânga ușii de intrare se află o piscină uimitoare și o grădină luxuriantă, toate amplasate într-un cadru liniștit și pitoresc plin de verdeață.

Subsolul vilei are intrare proprie și acces direct la grădină. Acest etaj poate fi separat de vila principală și utilizat ca un spațiu de locuit separat. Acesta include două dormitoare (dintre care unul este dormitorul principal), o bucătărie deschisă, o baie și două camere de depozitare.

Parterul constă dintr-un dormitor matrimonial, o baie, două zone de zi spațioase, o bucătărie deschisă spațioasă cu acces la grădină, o sală de mese și o terasă spațioasă în aer liber.

Etajul 1 al vilei este format din trei dormitoare principale cu băi en-suite, unul dintre dormitoarele principale are o zonă de zi interioară, dressing și terasă spațioasă, etajul are, de asemenea, o zonă de zi de familie.

Pe acoperișul vilei există o cameră spațioasă nemobilată, cu baie proprie și podele uimitoare din lemn. Acest spațiu versatil poate fi folosit ca birou sau cameră de oaspeți. Există, de asemenea, o chicinetă pe acoperiș, ceea ce o face ideală pentru a găzdui petreceri la grătar în timp ce vă bucurați de priveliștile panoramice impresionante ale mării.

Vila dispune de bucătării moderne, în plan deschis, cu dulapuri complet echipate, care emană stil contemporan și armonie. Acestea sunt decorate cu blaturi de marmură și aparate de bucătărie integrate.

Vila Jamaran este construită și finisată cu materiale de cea mai înaltă calitate și atingeri ale aspectelor de lux în setări, inclusiv decorarea piscinei și a peisajului și finisaje, astfel încât să vă puteți bucura de eleganță, spațiu și lux în fiecare colț.

Vila dispune de electrocasnice de top și este mobilată cu un amestec captivant de mobilier în stil clasic și contemporan. În plus, toate spațiile exterioare sunt mobilate cu mobilier de exterior elegant și decorate cu pergole.

Această vilă de lux gata de mutare este situată într-o dezvoltare cu vedere la Marea Yamari; este o destinație pentru cei care caută cel mai înalt nivel de relaxare, confort, intimitate și lux.

Despre Jamaran Sahl Hasheesh:

Proiectul este o enclavă exclusivistă de 181 de vile la malul mării de-a lungul coastei Sahl Hasheesh, la 3 minute de mers cu mașina de centrul orașului Sahl Hasheesh.

Peisajul proiectului se înalță de la malul mării cu diferite gradiente și ajunge la 18 metri deasupra nivelului mării, oferind sitului vederi uluitoare ale Mării Roșii și ale golfului Sahl Hasheesh.

Designul peisajului pentru spațiile deschise ale comunității și aleea pietonală de 1,3 km de la malul mării se bazează pe peisajul original pentru a conecta sensibil proiectul la mediul înconjurător, pentru a asigura durabilitatea acestuia și pentru a conecta toate serviciile, sporturile, punctele de alimentare, locurile de joacă și clubul, cel mai înalt nivel de estetică al peisajului comunității.

O rețea de parcuri cu elemente acvatice sunt amplasate în tot cartierul pentru a servi ca locuri de întâlnire pentru activitățile rezidențiale.

Designul de plantare încorporează un amestec de comunități de plante de coastă, în principal caractere mediteraneene și ale Mării Roșii, evidențiind o floră diversă, luxuriantă și colorată, care nu necesită aproape deloc irigații sau pesticide. Peisajul dur, cu modelele sale contrastante și geometrice, completează bogat și identifică în mod unic fiecare loc.

Întregul proiect devine o împlinire a confortului și a armoniei vizuale bine concepute.

Locația:

Sahl Hashheesh este un golf lung de 12 km, cunoscut pentru stâncile sale remarcabile și apele virgine. Este o comunitate în creștere rapidă, cu activități interesante și dinamice pentru toată lumea. Fie că vă place pacea și liniștea, fie că sunteți unul dintre oamenii care caută o experiență captivantă; toată lumea este satisfăcută și la Sahl Hasheesh.

Sahl Hasheesh Bay se află la doar 20 de minute de Hurghada, la 40 de minute de El Gouna, la 10 minute de Senzo Shopping Centre și Senzo Club și la 25 de minute de Aeroportul Internațional Hurghada și Hurghada Tourist Boardwalk.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
600 m2
Teren
1100 m2
Suprafață utilizabilă
600 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00