Minunat 3 dormitoare pe prima linie, ideal pentru investiții și uz personal. Complex bogat echipat

Hurghada , Egipt – ID 13171
104,800 €
Arie 93 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 20 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament de lux de vânzare și are o suprafață totală de 93 m2, situat la parter în Selena Bay Resort Hurghada.

Apartamentul este format din două dormitoare, o baie, living cu bucătărie și zonă de luat masa și o terasă spațioasă cu acces direct la piscină.

Apartamentul este potrivit pentru iubitorii de liniște, lux, intimitate și relaxare.

Apartamentul este finisat cu materiale de cea mai bună calitate și are un design modern sofisticat, unde vă veți bucura de eleganță și spațiu în fiecare colț. Apartamentul se vinde fără mobilă și mobilier. Conform fotografiilor actuale. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilarea apartamentului și tot ce este necesar la fața locului.

ROI 5-7% pe an, HPI 10-15% pe an.

Complex Selena Bay:

Selena Bay oferă apartamente și vile uimitoare cu vedere spre albastrul magic al Mării Roșii, ceea ce este cel mai bun în materie de confort și lux, această stațiune de la malul mării a dat Mării Roșii un nou brand de excelență, combinând moștenirea străveche și designul arhitectural modern, ceea ce o face una dintre cele mai căutate case de pe coasta Mării Roșii.

- Selena Bay este una dintre cele mai bune stațiuni de pe piața imobiliară din Hurghada.

- Deținând o proprietate în Selena Bay, veți avea acces la diverse facilități și facilități pentru a vă bucura de un sejur confortabil și distractiv, cum ar fi::

- Piscine

- Bar la piscină

- Plajă privată

- Restaurant pe plajă

- Kite surfing

- Scufundări și snorkelling

- Călărie

- Evenimente și nunți

- Amfiteatru

Oportunitate de investiții:

Cei mai importanți factori în ceea ce privește investițiile imobiliare și un randament ridicat al investiției sunt locația și finanțarea proprietății dumneavoastră.

Deținerea unei proprietăți gata de mutare în Selena Bay "una dintre cele mai dorite și mai accesibile stațiuni din oraș" este opțiunea perfectă, puteți fie să vă mutați într-un apartament cu o creștere garantată a valorii, fie să îl folosiți ca investiție producătoare de venit. Management complet al închirierii cu o rată de închiriere ridicată care produce un procent ridicat din valoarea sa anual.

Proprietățile Selena Bay se află în fruntea listei celor mai stabile investiții de pe piața imobiliară din Hurghada, managementul Selena Bay oferă proprietarilor servicii de închiriere a proprietăților care vă oferă un venit garantat și fără probleme din proprietatea dumneavoastră.

Locație: Selena Selena Bay este o proprietate de vacanță în apropiere de hotel:

Selena Bay se află la doar 5 minute de El Gouna, la 15 minute de Aeroportul Internațional Hurghada, la 20 de minute de centrul orașului Hurghada și de promenada turistică din Hurghada.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Terasă
Da
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00