Casă spațioasă cu 3 dormitoare cu piscină comună

Camposol, Spania – ID 13121
129,995 €
Arie 55 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Vă oferim oportunitatea de a cumpăra o casă în stil Clasico cu piscină comună într-o zonă liniștită din Camposol Golf Development. Această proprietate are două dormitoare și două băi. Terasa din față și grădina laterală oferă un spațiu amplu pentru a sta în aer liber și a se relaxa. Casa dispune de un solar pe acoperiș cu vedere uimitoare, perfect pentru a vă relaxa toată ziua.

În interior veți găsi încălzire centrală pe gaz, asigurând un climat confortabil în timpul lunilor mai reci. Au fost instalate ferestre și uși de securitate modernizate, împreună cu grilaje și plase de protecție împotriva muștelor. Proprietatea este nemobilată. Aerul condiționat și ventilatoarele de tavan contribuie la confort în zilele călduroase de vară.

Există un subsol transformat sub casă, cu un mare potențial de utilizare ulterioară. Există, de asemenea, o parcare disponibilă. Proprietatea este orientată spre sud-vest, asigurând multă lumină solară pe tot parcursul zilei.

Proprietatea beneficiază de un teren de colț și de o zonă liniștită în zona rezidențială tot mai populară Camposol Golf Development. Această dezvoltare este situată într-o vale naturală, largă, înconjurată de diverse lanțuri muntoase și de o frumoasă zonă rurală deschisă și ondulată. Camposol oferă două centre comerciale cu o gamă de supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafor, stomatologi, bănci, oficiu poștal, baruri și restaurante, inclusiv bucătăria indiană, chineză, spaniolă, engleză, italiană și bulgară. Există, de asemenea, un centru de sănătate, o farmacie și un centru comunitar și, bineînțeles, un teren de golf cu 18 găuri și un clubhouse unde se organizează evenimente sociale și muzică live.

Camposol se află la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de portul Puerto de Mazarrón, la 30 de minute de Aeroportul Corvera (Murcia) și la o oră de Alicante. Nu ratați această oportunitate unică la un preț foarte rezonabil. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Teren
120 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
55 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00