3 dormitoare, Casă izolată cu piscină, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 13116
169,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

3 dormitoare, Casă izolată cu piscină, Camposol, Spania

Proprietate uimitoare în stil clasic de vânzare în Camposol! Această casă cu un teren de colț de 400 m² are 2 dormitoare, 1 baie, piscină privată și solar pe acoperiș cu vedere panoramică. Această vilă în stil Clasico din Camposol este pachetul complet. Într-o locație privilegiată, cu un spațiu exterior frumos, vederi incredibile și interioare uimitoare, această proprietate nu trebuie ratată.

Proprietatea include:

- Terasă mare acoperită în partea din față a proprietății. De aici vă puteți bucura de priveliști incredibile, indiferent de vreme.

- Camera de zi, suficient de spațioasă pentru a găzdui mobila și masa de luat masa.

- Bucătărie cu o mulțime de blat de lucru și spațiu de depozitare pentru confortul dumneavoastră.

- Terasa din spate, cu trepte care duc la solarul de pe acoperiș, oferind vederi extinse asupra zonei înconjurătoare.

- 2 dormitoare cu dulapuri montate și spațiu pentru mobilier suplimentar.

La fel de atractivă și luxoasă este și zona exterioară a proprietății, care include o piscină privată de 8x4m, iar restul zonei exterioare este acoperită cu pietriș decorativ estetic. Există, de asemenea, o poartă separată pentru vehicule și o alee separată în partea din spate a proprietății.

Locație:

Această proprietate este ideală pentru iubitorii de golf, deoarece este situată în zona rezidențială de golf din ce în ce mai populară din Camposol. Camposol este situat pe Costa Calida, într-o zonă idilică din Murcia, Spania, înconjurată de munți și de priveliști rurale uimitoare. La 15 minute de mers cu mașina veți ajunge la frumoasele plaje și la minunatul port din Puerto de Mazarron, sau profitați de centrele comerciale, de terenurile de golf și de locurile de joacă care oferă distracție pentru toată familia din Camposol. Dacă vă doriți să călătoriți mai departe, Aeroportul Național Murcia se află la doar 30 de minute de mers cu mașina.

Nu ezitați să ne contactați pentru a aranja o vizionare a acestei proprietăți excepționale astăzi!

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
400 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00