Casă de țară spațioasă, Los Puertos, Spania

Los Puertos, Spania – ID 10656
139,950 €
Arie 330 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 11 000 m
Condiție Liber

Vă oferim spre vânzare o casă de țară de 138 m2, cu 3 dormitoare și o baie, situată pe un teren de 330 m2 cu mult spațiu pentru a instala o piscină sau un jacuzzi. Proprietatea se vinde parțial mobilată cu produse albe.

Accesul principal la proprietate se face prin două mici porți pietonale în fața proprietății. Aici avem terasa din față, care are un perete la nivel scăzut cu balustrade decorative.

Ușa din față se deschide în holul unde se află dormitoarele și apoi în camera de zi.

Salonul mare, care a fost garajul, a fost transformat și are o sobă cu două arzătoare, ventilator de tavan și trei ferestre mari.

Există o sală de mese separată, iar bucătăria a fost modernizată și vine cu o mulțime de dulapuri de bază și de perete cu un spațiu amplu de blat și include produse albe. Există o ușă care duce la grădina din spate și la camera de utilitate care se dublează, de asemenea, ca o a doua toaletă cu chiuvetă.

Camera utilitară cuprinde WC, bideu, chiuvetă, mașină de spălat și spațiu de depozitare.

Primul dormitor este dotat cu dulapuri independente și este mobilat. Al doilea dormitor este folosit în prezent ca dormitor principal. Această cameră este parțial mobilată și are un ventilator de tavan. Cel de-al treilea dormitor se află la capătul holului și este folosit în prezent ca o cameră single/birou.

Baia de familie a fost modernizată cu o cabină de duș mare cu ecran de sticlă.

O alee trece de-a lungul laturii proprietății până la o zonă potrivită pentru parcare în afara drumului și acces pietonal în spatele proprietății.

Zona grădinii este în principal așezată pe pietriș cu pomi fructiferi. Există o zonă de terasă din beton, o mică bucătărie/un grătar. Aceasta este o zonă cu spațiu pentru o masă și scaune, șezlonguri sau chiar o cadă cu hidromasaj sau o piscină privată. Este un loc minunat pentru a vă bucura de soarele spaniol. În partea din spate a grădinii se află un mic depozit/atelier construit din cărămidă, cu o fereastră.

Această casă este situată în satul tipic spaniol Perin, Cartagena. Acest mic sat are un club social cu un restaurant și o brutărie, iar o băcănie mobilă trece pe lângă proprietate, oferindu-și produsele proaspete.

Atât aeroportul din Alicante, cât și cel din Murcia se află la o distanță cu mașina, Alicante 1h 30 minute, iar Murcia la mai puțin de 30 de minute.

Pentru a aprecia tot ceea ce are de oferit această proprietate, faceți o programare astăzi și vă vom arăta împrejurimile.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
330 m2
Teren
330 m2
Suprafață utilizabilă
138 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
138 m2
Parcare
Da
Magazin
6 km
Medic
130 m
Cafenea
3 km
Restaurant
200 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00