4 camere, Casă cu piscină și terasă frumoasă, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 12890
159,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 12 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Descoperiți această vilă detașată care oferă confort și liniște în populara zonă rezidențială Camposol Golf Development. Această proprietate orientată spre sud are 3 dormitoare și 2 băi, o bucătărie complet echipată cu aparate moderne și o piscină privată de 8x4 m². Vila este complet echipată și oferă vedere la câmp deschis și la terenul de golf. Terasa din spate și terasa privată de pe acoperiș oferă un spațiu amplu pentru relaxare și locuri de relaxare în aer liber. Există, de asemenea, o parcare off road, un conservator și o terasă cu vedere la piscină.

Interiorul vilei este dotat cu ventilatoare de tavan și un șemineu, asigurând confort pe tot parcursul anului. Grădina necesită puțină întreținere și oferă o mulțime de spații de depozitare.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol, care este înconjurată de peisaje naturale frumoase și de diverse lanțuri muntoase. Zona rezidențială Camposol oferă două centre comerciale cu o gamă largă de supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafori, stomatologi, bănci, oficii poștale, baruri și restaurante cu o varietate de bucătării, inclusiv indiană, chineză, spaniolă, engleză, italiană și bulgară. Există, de asemenea, un centru de sănătate, o farmacie și un centru comunitar. Există, de asemenea, un teren de golf cu 18 găuri și un clubhouse unde au loc evenimente sociale și muzică live.

Camposol are o locație ideală, la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de portul Puerto de Mazarrón. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina. Veniți să experimentați o viață confortabilă în această parte frumoasă a zonei rurale spaniole.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00