Living la parter cu grădină privată cu piscină comună, Polychrono, Grecia

Polychrono, Grecia – ID 10243
160,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

În orașul înfloritor de pe litoral Polihrono, avem apartamentele perfecte ideale pentru a-ți îndeplini visul vieții cu acest complex de apartamente din inima orașului Kassandra, care este aproape gata și acum poți deveni proprietarul casei tale de vară perfecte. Complexul construit din cele mai moderne materiale de constructii si prietenos cu mediul este un exemplu excelent de trai modern in centrul vacantei. Apartamentele de la parter constau din living, bucatarie stil bucatar, baie, un dormitor si curte. Fiecare proprietate are propriul loc de parcare. Există o piscină comună și grătar. Aceasta casa are 51,70 metri si va fi gata pana la 30.03.2024, ideala pentru venituri din inchiriere sau pentru vacanta de vara.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Polychrono este un oraș de coastă plin de viață, unde a fost odată orașul antic Neapolis. Rămășițele excavate includ o acropolă pe deal și o biserică creștină timpurie cu coloane de marmură. Micul Muzeu de Folclor expune textile, unelte și documente istorice. Moara, situată printre păduri și pini, dezvăluie cum era presat uleiul de măsline în trecut. De-a lungul coastei pot fi închiriate bărci și jet-ski-uri, iar pe coastă există baruri și restaurante de pește.

Polichrono se află la 95 km de Salonic, în partea de est a peninsulei Kassandra, pe locul vechiului oraș Neapolis. Satul a primit numele după impresia colorată a numeroaselor flori care caracterizau peisajul (sens lingvistic abstract: „multe culori”). În acest sat locuiesc permanent aproximativ 1050 de oameni.

Turismul este principala sursă de venit pentru acest sat vara. Multe cafenele, restaurante, baruri, magazine, hoteluri și apartamente sunt situate pe promenada de plajă bine vizitată

Între mare și toată promenada se află o plajă de nisip lungă de 7 km și foarte curată, care este distinsă cu steagul albastru în fiecare an. Datorită locației sale estice, zona garantează răsărituri uimitoare.

În extrasezon, locuitorii sunt ocupați în principal cu agricultură, prelucrarea măslinelor și producția de miere.

Centrul satului este decorat cu biserica Sf. Atanasie (construită în 1912), hramul Policronului. Puțin mai departe în piață se află biserica mai veche „Nașterea lui Hristos” din 1863.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
50.7 m2
Terasă
7.59 m2
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Magazin
200 m
Medic
230 m
Cafenea
50 m
Restaurant
20 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
310 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00