Apartament cu 2 camere la parter cu vedere la mare - Bolnuevo, Murcia, Spania

Bolnuevo, Spania – ID 14704
115,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament la parter este situat în zona atractivă de pe litoral din Bolnuevo, cunoscută pentru plajele sale frumoase și formațiunile naturale fermecătoare. Apartamentul dispune de 2 dormitoare, 1 baie si este situat intr-un complex inchis cu piscina. Este o alegere ideală atât pentru viața de agrement, cât și pentru cei care caută o locuință permanentă într-o locație liniștită, cu vedere minunată la mare și munți.

Acest apartament orientat spre sud oferă multă lumină naturală pe tot parcursul zilei. Este situat la parter si este dotat cu geamuri termopan, aer conditionat si ventilatoare de tavan. Interiorul oferă o baie modernă cu duș și dormitoare cu dulapuri încorporate. Atât dormitorul principal, cât și camera de zi au acces la o terasă acoperită cu vedere la mare și la piscină. Apartamentul este nemobilat, dar include electrocasnicele de bază ca parte a vânzării.

Ansamblul in care se afla imobilul dispune de piscina comunala si este intretinut cu meticulozitate. Cu taxe lunare de întreținere de doar 50 EUR, acest apartament oferă costuri de funcționare reduse.

Locația sa o face ideală ca casă de vacanță cu cerințe minime de întreținere.

Investiția în imobiliare în zona Bolnuevo vă oferă nu numai o vedere frumoasă la mare și un mediu liniștit, ci și o mare oportunitate de închiriere. Golful Mazarrón este o destinație tradițională pentru iubitorii de soare și mare, cu multe plaje din zonă premiate cu Steagul Albastru și Certificatul de Calitate Q, garantând un standard înalt de curățenie și servicii.

Bolnuevo este un sat pitoresc de pe litoral, cunoscut pentru „peisajul urban fermecat” alcătuit din formațiuni naturale de gresie care sunt rezultatul mileniilor de eroziune provocată de vânt și apă. Această locație unică atrage turiști din întreaga lume. În Bolnuevo veți găsi mai multe magazine, baruri și restaurante care oferă bucătărie tipic spaniolă și locuri plăcute cu vedere la mare.

Plajele locale precum Playa de Bolnuevo și golfurile mai mici, cum ar fi Punta Bella, sunt ideale pentru iubitorii de plajă. Zona este populară pentru barurile pe plajă și atmosfera plăcută, care oferă o retragere liniștită din zonele turistice mai aglomerate.

Bolnuevo și împrejurimile sale oferă condiții ideale pentru sporturi nautice, cum ar fi navigație, scufundări și pescuit. Acest lucru face ca zona să fie populară atât pentru turiști, cât și pentru localnici, ceea ce o face o locație bună pentru investiții imobiliare.

Bolnuevo are o accesibilitate excelentă la transport datorită apropierii de orașul Mazarrón și aeroporturile internaționale. Aeroportul Corvera (Murcia) este la aproximativ 45 de minute de mers cu mașina, în timp ce la Aeroportul Internațional Alicante se poate ajunge în puțin peste o oră. Apropierea de autostradă asigură acces facil la alte orașe din regiune, precum Cartagena sau Murcia.

Compania noastră Mojenemovitostumore.cz este specializată în vânzarea de bunuri imobiliare în cele mai bune locații de pe coasta spaniolă. Oferim suport complet la cumpararea de bunuri imobiliare, inclusiv consultanta juridica si administrativa. Datorită experienței noastre de mulți ani și cunoștințelor pieței locale, vă vom ajuta să găsiți proprietatea ideală care să corespundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare a acestui apartament la parter din Bolnuevo. Dacă această ofertă nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vom fi bucuroși să găsim pentru dvs. alte proprietăți conform cerințelor dumneavoastră specifice în zona Bolnuevo, Mazarrón sau în alte locații atractive de pe coasta Spaniei!

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00