Apartament confortabil 3 camere , aproape de plajă, accesibil în scaun cu rotile, Siviri, Grecia

Siviri, Grecia – ID 10060
160,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Ideal apartament de vară cu 70 m2 de spațiu de locuit plus grădină și terasă. Această locație liniștită la 200 m de plaja de nisip este excelentă pentru persoanele în vârstă sau pentru copii. Planul de etaj include 2 dormitoare, baie, bucătărie și living care sunt în stil deschis. Multe îmbunătățiri la casa care a fost construită în 2008, cum ar fi un invertor de aer condiționat, o cameră de depozitare, o rampă pentru persoanele cu dizabilități care au nevoie de o rampă și un sistem de irigare automată. Prin vânzare, proprietarii vor transfera toată mobila și electrocasnicele.

Noi ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi pentru toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

iviri se află între Kassandria și Furka. Stațiunea este un sat de coastă, recent destul de bine dezvoltat. Tavernele frumoase, liniștea și verdeața caracterizează această zonă. Siviri este probabil cea mai mică și mai liniștită așezare din peninsula Chalkidiki, care face legătura între mare și munți. Are plaje cu nisip și multe taverne, restaurante, baruri și, de asemenea, magazine. Siviri este renumit în Grecia de mulți ani pentru amfiteatrul său și pentru Festivalul Cassandra, care are loc în fiecare an cu numeroase evenimente culturale, concerte și spectacole de teatru.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Magazin
130 m
Medic
4 km
Cafenea
70 m
Restaurant
70 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00